Dålig mobiltäckning på mobilnäten?

Dålig mobiltäckning beror på att man befinner sig på en plats där mobilnätens signaler generellt är svaga pga att en mobilbasstation är skymd av lokala naturliga hinder som berg och stora byggnader. Men det är inte heller ovanligt att man har svårt att använda mobilen inomhus pga av täta byggnadsmaterial såsom betong eller plåt. I nybyggnationer används ofta energiglas som dämpar väldigt mycket.

Har du dålig mobiltäckning? Befinner du dig i en såkallad ”vit zon” och har dålig mottagning eller avbrutna samtal med 4G/5G trots löften från operatören? Då kan vi hjälpa dig med en installation som löser dina problem med din mobiltelefoni och ditt mobila bredband med hjälp av repeater.

REGMO specialiserar sig på just de platser där det är dålig mobiltäckning, som i sommarstugan, mitt uti skogen, kontoret som befinner sig inne i en betongbunker eller produktionen som sker bakom plåtbeklädda väggar eller kanske en ridskola med flera byggnader som behöver så kallade säkra mobilzoner i olika byggnader.

 

Se även Råd och Röns artikel 2016 Därför har du dålig täckning.

Kolla hos PTS om du har dålig täckning för ditt bredband där du bor.

Du kan få hjälp med följande för att få bättre mobiltäckning:

  • Installation av 4G/5G repeater för bättre mobiltäckning och bredbandsprestanda. Installation av inomhusnät med antenner för mobiltelefoni (IDAS).
  • Vi utför alla installationer (El, kablar, antenner, uppmätning av radiotäckning) för en komplett 4G/5G (LTE) / WLAN-WIFI installation för både privata och företagskunder.
  • För 4G erbjuder vi andra lösningar pga av att operatörerna förbjudit repeaters för 4G.
  • Vi lämnar offert på både material och arbete. Vi är behörig EL-installatör. Vi utför dokumenterande konsultuppdrag (mätning, pejling) för mobiltelefoni.
  • Vi erbjuder även konsulttjänster för att lokalisera stårningskällor då vi pejlar utrustning som står på frekvensbanden.

Försäljning av repeater (signalförstärkare)

Vi säljer färdiga paketlösningar för både GSM, 3G för de som vill installera själva eller så sätter vi samman en färdig, skräddarsydd lösning för just din fastighet. Vi säljer även separat repeater utrustning (signalförstärkare) som täcker en komplett anläggning för bättre mobiltelefoni och bredbandsuppkoppling.

Navigera gärna på våra länkar och lär dig mer eller klicka direkt på Kontakta oss om du vill komma i kontakt med oss.

Kontakta ossFAQOm REGMOVår färdplanVåra refernserKonsultuppdragIndustri & FöretagPrivatpersonerProblemlåsningStartsidan

Information om mobiltäckning

Dålig mobiltäckning ?
5G kommer på frammarsch
Vid köp av 4G modem/stickor med inbyggda antenner så räcker dessa ej till när signalen är svag och du får en dålig bredbandsuppkoppling. Kontakta oss för olika låsningar som fungerar och förbättrar ditt bredband.
Dålig mobiltäckning