Kontakta ossFAQVår färdplanVåra referenserVåra samarbetspartnersKonsultuppdragIndustri & FöretagPrivatpersonerProblemlösningInformationStartsida

REGMO arbetar med att få bättre mobiltäckning

Vilka är REGMO?

Vi är ett av få expertföretag i Sverige som både projekterar, säljer, installerar och driftsätter anläggningar för att förbättra dålig mobiltäckning för både landsbygd och städer i hela Sverige för både stora som små anläggningar. Vi säljer inte bara lösa prylar utan ansvarar för hela utförandet tills det blir en bra täckning.

Vad gör REGMO?

Vi arbetar med all typ av teknik och samtliga Operatörer för att ni skall få bättre mobiltäckning.
Vi löser problem där den nyinköpta USB-stickan för 4G inte fungerar eller där Telia klippt ned den fasta telefonin och mobiltäckningen inte håller vad som utlovats.
Vi kan åtgärda täckningsproblem i kontor, fabriker eller bostäder där man har mängder av avbrutna samtal och där man kanske måste stå intill ett fönster för att kunna göra sig hörd.
Detta är orsakat av dålig mobiltäckning.

Vi kommer gärna ut på plats och gör mätningar och ger kostnadsförslag på åtgärder för att lösa era problem med dålig mobiltäckning.

Vill du själv köpa repeater - förstärkare?

Vi har paket eller lösvara som är CE och RoHS märkt till bra priser, kontakta oss.
Vi har lösningar för GSM (2G), UMTS (3G) och LTE (4G) för bättre mobiltäckning.


Spektrumanalysator för mobiltäcknig är ett måste i "verktygslådan".

Företaget innehar gällande F-skattebevis, Allmän El-behörighet samt gällande Tillståndsbevis enligt lagen om radiokommunikation 1993:599  och enligt föreskrifterna PTS FS 1994:5.

HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET SEDAN 2015

Dålig mobiltäckning