Samarbetspartner

Hem / Samarbetspartner

Våra samarbetspartners i kampen mot dålig mobiltäckning

Enligt Wikipedia är samarbete eller samverkan, ibland även kollaboration eller kooperation,  när två eller flera organismer, personer, grupper, organisationer eller länder med gemensamma ansträngningar och genom delning av kunskaper och resurser arbetar tillsammans för gemensam nytta, till skillnad från att konkurrera för egennytta.

LSG Communication AB

Vi samarbetar med LSG Communication AB, som är baserat i Örnsköldsvik. Företaget specialiserar sig på import av repeaterutrustning för 2G (GSM) och 4G/5G (LTE), samt antenner till Sverige. Här finns också vårt stödlager och pakethantering, som servar hela landet.

Vår filosofi är att erbjuda dig som kund ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster. För att uppnå våra högt uppsatta mål och säkerställa din tillfredsställelse, samarbetar vi nära med ett fåtal noggrant utvalda företag och leverantörer.

Network Expertise Sweden AB

Network Expertise Sweden AB är specialister inom telekommunikation, med ett särskilt fokus på mobilitet och radiokommunikation. Med över 15 års erfarenhet består deras team av ekonomer, radioingenjörer och systemutvecklare med djup kunskap om både teknik och tillämpningar inom telekommunikation.

Vi på REGMO samarbetar med Network Expertise Sweden AB för att få tillgång till deras expertis och leverera högkvalitativ radioutrustning.